Τα κράτη μέλη της ευρωζώνης αναγνωρίζουν πως το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και ότι τα πρωτογενή πλεονάσματα ύψους 3,5% για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι ρεαλιστικά, ανέφερε μετά το πέρας της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ. Πρόσθεσε ότι τα κράτη-μέλη ξεκίνησαν να εργάζονται για τις παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν αναφορικά με την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. «Σε ό,τι με αφορά, αυτές θα τις κάνουμε μαζί» κατέληξε ο κ. Ντάισελμπλουμ απευθυνόμενος στην επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Τα κράτη μέλη της ευρωζώνης αναγνωρίζουν πως το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και ότι τα πρωτογενή πλεονάσματα ύψους 3,5% για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι ρεαλιστικά, ανέφερε μετά το πέρας της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Πρόσθεσε ότι τα κράτη-μέλη ξεκίνησαν να εργάζονται για τις παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν αναφορικά με την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

«Σε ό,τι με αφορά, αυτές θα τις κάνουμε μαζί» κατέληξε ο κ. Ντάισελμπλουμ απευθυνόμενος στην επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...